Chrome önceki aramaları nasıl silerim?

Tüm detaylar bağlantıdaki konuda yazıyor.
Chromium sunduğu koyu mod ayarı pek iyi çalışmıyor. Bu yüzden ben eklenti öneriyorum.

Tüm detaylar bağlantıdaki konuda yazıyor.
Chromium sunduğu koyu mod ayarı pek iyi çalışmıyor. Bu yüzden ben eklenti öneriyorum.

Zaten bu bağlantıyı okuyarak ayarlarımı yapmıştım ama bu gözümden kaçmış çok teşekkür ederim sizinde favori tarayıcınızı merak ettim.

Brave tarayıcısını yakından takip ediyorum. Ama favori bir tarayıcım yok. Sürekli değiştirerek geziyorum. Ama en çok Chrome, Edge ve Brave kullanıyorum diyebilirim.

Brave tarayıcısını yakından takip ediyorum. Ama favori bir tarayıcım yok. Sürekli değiştirerek geziyorum. Ama en çok Chrome, Edge ve Brave kullanıyorum diyebilirim.

Teşekkürler tekrardan Chrome özelleştirden siyah yaptım fakat YouTube'da beyaz onu da YouTube'dan değiştiririm forumda tarayıcı konusunda ilk danışcağım insan sizsiniz sağ olun.

Bir şey daha sorucam ben Windows Defender dışında av kullanmıyorum traffic light ı eklemeli miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı