Çözüldü Chrome OS Android oyunlarda klavye desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

46imt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Chrome OS sisteminde Android uygulamaları kullanabiliyoruz benim sorum klavye desteği olmayan oyunların için ahtapot gibi yazılımlar çalışır mı veya Chrome OS içinde bunun ile ilgili bir ayar var mı?

Ben Chrome OS kullanmıyorum lakin boş duran bir eski bir dizüstü var onun için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
(Öneri) Chrome OS Android Uygulamalarında/oyunlarda performans alacağını düşünmüyorum. Onun yerine Elementary OS kur ve bilgisayarını hızlandır. Ofis için çok ideal hale gelir.
(Öneri) Chrome OS Android Uygulamalarında/oyunlarda performans alacağını düşünmüyorum. Onun yerine Elementary OS kur ve bilgisayarını hızlandır. Ofis için çok ideal hale gelir.
Bence de Elementary ya da başka bir dağıtım daha mantıklı.

Ben sadece merak ettiğim için sordum
Normal olarak Manjaro kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı