ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Merhaba. Bugün flash belleğe Chrome OS Flex kurdum ancak ses hiçbir şekilde gelmiyor. Ne yapabilirim?
Merhaba. Bugün flash belleğe Chrome OS Flex kurdum ancak ses hiçbir şekilde gelmiyor. Ne yapabilirim?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.870 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 22 Mart 2023 #2 ozaylol dedi: Merhaba. Bugün flash belleğe Chrome OS Flex kurdum ancak ses hiçbir şekilde gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Linux için ses driverlarını bulup kur. Artı 0 Eksi
ozaylol dedi: Merhaba. Bugün flash belleğe Chrome OS Flex kurdum ancak ses hiçbir şekilde gelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Linux için ses driverlarını bulup kur.
KS KS ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Dubreuil dedi: Linux için ses driverlarını bulup kur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misin? Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Linux için ses driverlarını bulup kur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misin?