Chrome OS İçin Parallels Desktop, AMD İşlemci Desteği Aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Chrome OS Parallels Desktop AMD

Chrome OS İçin Parallels Desktop bundan böyle Intel ile birlikte AMD işlemcileri de destekliyor. Parallels geçtiğimiz yılın sonlarında Chrome OS cihazlarının sanallaştırma sayesinde tam Windows 10 kurulumları çalıştırmasına olanak sağlamıştı. İlk olarak sınırlı sayıda cihaz için destek sunabilen ve daha önce Chromebook Enterprise için Parallels Desktop olarak bilinen Chrome OS için Parallels Desktop, en son […]

Devamı: Chrome OS İçin Parallels Desktop, AMD İşlemci Desteği Aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Chrome OS Parallels Desktop AMD

Chrome OS İçin Parallels Desktop bundan böyle Intel ile birlikte AMD işlemcileri de destekliyor. Parallels geçtiğimiz yılın sonlarında Chrome OS cihazlarının sanallaştırma sayesinde tam Windows 10 kurulumları çalıştırmasına olanak sağlamıştı. İlk olarak sınırlı sayıda cihaz için destek sunabilen ve daha önce Chromebook Enterprise için Parallels Desktop olarak bilinen Chrome OS için Parallels Desktop, en son […]

Devamı: Chrome OS İçin Parallels Desktop, AMD İşlemci Desteği Aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Aaa.. Bende tam bu gün BS me ChromeOS kuruyordum. Benim işlemcimde amd.
Arkadaşlar sizce ChromeOS'a geçmeli miyim? Linux ve Android uygulamaları çalışıyor. Windows uygulamalarını da sanal makine ile hallederim. Sizce geçmeli miyim? Zaten bilgisayarda çok bir şey yapmıyordum. Sadece GTA SA , Minecraft gibi küçük oyunlar oynuyorum. Birde Office felan yüklerim zaten hepsi ChromeOS'da var. Bir de YouTube için video filan düzenliyorum.
AMD işlemci desteği derken? AMD işlemciler ile çalışmıyor muydu?
Zaten ChromeOS'a VirtualBox (Linux uyg olarak) kuruluyordu. Parallels Desktop'a gerek yoktu.

AAA. Bende tam bu gün bs me chromeos kuruyordum. Benim işlemcimde AMD.
Arkadaşlar sizce Chromeos'a geçmeli miyim? Linux ve Android uygulamaları çalışıyor. Windows uygulamalarını da sanal makine ile hallederim. Sizce geçmeli miyim? Zaten bilgisayarda çok bir şey yapmıyordum. Sadece GTA SA, Minecraft gibi küçük oyunlar oynuyorum. Bir de Office falan yüklerim zaten hepsi Chromeos'da var. Bir de YouTube için video falan düzenliyorum.

Bence geçmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı