Chrome OS nasıldır?

Kullanılmaz.
Android X86-64'ten farkı Linux desteğinin olması ama o da yavaş.
Android X86-64 kurup içine Linux emulatör yapsanız yine aynı mantığa geliyor.
 
Kullanılmaz.
Android X86-64'ten farkı Linux desteğinin olması ama o da yavaş.
Android X86-64 kurup içine Linux emulatör yapsanız yine aynı mantığa geliyor.
Anladım hocam. Ne önerirsiniz Windows 10 kullanıcısıyım. Linux daha güvenli olduğu için Linux kullanmak istiyorum daha önceleri Ubuntu kullanmıştım. Sizin kullandığınız işetim sistemleri nelerdir? ve önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?
Bu sisteme (bildiğim kadarıyla) MacOS yüklemek daha mantıklı. Chrome OS çok basit kaçar bu sisteme.
Teşekkür ederim. Bir gün mutlaka deneyeceğim MacOS paralı değilmi?
 
Anladım hocam. Ne önerirsiniz Windows 10 kullanıcısıyım. Linux daha güvenli olduğu için Linux kullanmak istiyorum daha önceleri Ubuntu kullanmıştım. Sizin kullandığınız işetim sistemleri nelerdir? Ve önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?

Teşekkür ederim. Bir gün mutlaka deneyeceğim macOS paralı değil mi?

MacOS paralı değil.
Ubuntu, Mint, Pop!_OS, Arch, Fedora, Manjoro kullandım. Paket yöneticileri yüzünden Arch, Fedora ve Manjoro'ya pek ısınamadım. Daha önce Ubuntu kullanmışsınız, Mint ya da Debian deneyimleyebilirsiniz.
 
Hocam Chrome OS nasıldr?
16 GB DDR3 RAM.
AMD A8 7600 işlemci.
1 TB Toshiba HDD.
AMD Radeon R7 340 2 GB ekran kartı.

Hocam o sistemde Windows kullanmak daha mantıklı olur genellikle travsiyem eski sistemlere ama Chrome OS kurmak ama o sistemde de Chrome OS çok iyi performans verir.
 
Hocam o sisteme Chrome OS yakışmaz bence tavsiyem Linux Mint Xfce, Linux Mint Cinnamon veya Xubuntu kullanın Arch tabanlı da tercih edebilirsiniz pacman paket yöneticisi çok güzel (bence)
Ubuntu da önerirdim fakat kendisi bence hatalı bir dağıtım biraz ve diğer dağıtımlara göre bir tık kaynak kullanımı fazla.

MacOS'da kullanabilirsiniz ama sürücülerinizin çalıştığından emin olun internetten araştırın sonra benim gibi Wi-Fi'si ve ekran kartı çalışmayan bir macOS elde etmeyin😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı