Chrome OS Play Store nasıl yüklenir?

İsimsizAB

Hectopat
Daha fazla  
Eski laptopuma Chrome OS yükledim ancak Play Store yok. Play Store'yi nasıl aktif edebilirim ya da yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski laptopuma Chrome OS yükledim ancak Play Store yok. Play Store'yi nasıl aktif edebilirim ya da yükleyebilirim?

Kardeşim ben şu ana kadar neredeyse bütün Android işletim sistemlerini denedim bunu denememiştim. Bunu da kurdum şimdi. Neyse, Google Chromium birlikte geliyor zaten. Onu aç, arama butonuna Google NPlay Store download yaz, updotown adlı siteyi bul ve o siteye tıkla. Orada hep en son sürümler oluyor o yüzden o siteyi altanetif verdim ben sana, hem de o kaynaktan yüklüyorum ben güvenilir olduğu için yani virüslü değil, gönül rahatlığıyla indirebilirsin. İndirme bitince ayarlara gir ve bilinmeyen kaynakları aktif et, sonra da dosyalardan ya da tarayıcıdan kurulumu yapabilirsin. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Ve yaşım 13.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı