Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun yaşadığım için sürücüyü sildim. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyerek bir sürücü indirdim. Ama sorunum çözülmedi. Sanırım sürücü indirsem iyi olur. DDU kullanmam gerekli mi?
Sorun yaşadığım için sürücüyü sildim. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyerek bir sürücü indirdim. Ama sorunum çözülmedi. Sanırım sürücü indirsem iyi olur. DDU kullanmam gerekli mi?
Evet DDU ile silin ve attığım linkten sürücünüzü indirin sorun yaşamanızın sebebi Windows driver güncellemesini kapatmamanız zaten.
Windows oto driver güncellemesi nasıl kapatılır:
başlat menüsü > arama kutusuna > sysdm.cpl yazın ve gelen ekrandan > donanım sekmesine tıklayın gelen ekrandan > Aygıt yükleme ayarları > gelen ekrandan Hayır onay kutusunu işaretleyin uygula > tamam
Eğer işe yaramaz ise: şu yöntemleri de uygulayın
1. yöntem
Windows 10 pro versiyonunu kullanıyorsanız
başlat menüsü > arama kutusuna > gpedit.msc yazın ve gelen ekradan > bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > Windows bileşenleri > Windows update bulun tıklayın > sag tarafta > Windows güncelleştirmeleri olan sürücüleri dahil etme çift tıklayarak açın > yapılandırılmadı olan ayarları > devre dışı yapın
daha sonra
- bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > sürücü yükleme > Windows update aygıt sürücüsü arama sorgusunu > çift tıklayın açın devre dışı bırakıldı olarak ayarlayın
yine kullanıcı yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > sürücü yükleme > Windows update aygıt sürücüsü arama sorgusunu çift tıklayın açın > devre dışı bırakıldı olarak ayarlayın
- bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > aygıt yükleme genişletin > aygıt yükleme kısıtlamaları > tıklaın sağ tarafta > başka ilke ayarları tarafından açıklanmayan aygıtların yüklenmesini engelle çift tıklayın > ayarı devre dışı veya etkin olarak ayarlayın
2. bir yöntem daha basit regedit ayarlarınan
başlat menüsü arama kutusuna > regedit yazın gelen ekrandan şu yolu takip edin