Çözüldü Chrome renksiz görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkkks

Hectopat
Birkaç gün önce renklerin solgunlaştığını fark ettim. Arkadaşımdan YouTube'un logosunu atmasını istedim ve karşılaştırdım.

1602167144755.png

Üstteki benim, alttaki arkadaşımın. Solgun görünen daha fazla yer var ama en fark edilebilir olanı seçtim. Neden böyle?

Düzenleme:
Bu da CMD
1602168671576.png

1602168711936.png

Son düzenleme:
Çözüm
Driver yüklemeden önce bilgisayarımı yeniden başlattım ve düzeldi. Yine de teşekkür ederim.
Driver ne değil?? Çabuk bir driver yükleyin. Eğer driver yükleme sonrası sorun yaşarsanız konu açın.(Siyah ekran, Takılma tarzında)
Sorun yaşadığım için sürücüyü sildim. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyerek bir sürücü indirdim. Ama sorunum çözülmedi. Sanırım sürücü indirsem iyi olur. DDU kullanmam gerekli mi?

Sorun yaşadığım için sürücüyü sildim. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyerek bir sürücü indirdim. Ama sorunum çözülmedi. Sanırım sürücü indirsem iyi olur. DDU kullanmam gerekli mi?

Evet DDU ile silin ve attığım linkten sürücünüzü indirin sorun yaşamanızın sebebi Windows driver güncellemesini kapatmamanız zaten.
Windows oto driver güncellemesi nasıl kapatılır:

başlat menüsü > arama kutusuna > sysdm.cpl yazın ve gelen ekrandan > donanım sekmesine tıklayın gelen ekrandan > Aygıt yükleme ayarları > gelen ekrandan Hayır onay kutusunu işaretleyin uygula > tamam

Eğer işe yaramaz ise:
şu yöntemleri de uygulayın

1. yöntem

Windows 10 pro versiyonunu kullanıyorsanız

başlat menüsü > arama kutusuna > gpedit.msc yazın ve gelen ekradan > bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > Windows bileşenleri > Windows update bulun tıklayın > sag tarafta > Windows güncelleştirmeleri olan sürücüleri dahil etme çift tıklayarak açın > yapılandırılmadı olan ayarları > devre dışı yapın

daha sonra

- bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > sürücü yükleme > Windows update aygıt sürücüsü arama sorgusunu > çift tıklayın açın devre dışı bırakıldı olarak ayarlayın

yine kullanıcı yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > sürücü yükleme > Windows update aygıt sürücüsü arama sorgusunu çift tıklayın açın > devre dışı bırakıldı olarak ayarlayın

- bilgisayar yapılandırılması > yönetim şablonları > sistem > aygıt yükleme genişletin > aygıt yükleme kısıtlamaları > tıklaın sağ tarafta > başka ilke ayarları tarafından açıklanmayan aygıtların yüklenmesini engelle çift tıklayın > ayarı devre dışı veya etkin olarak ayarlayın

2. bir yöntem daha basit regedit ayarlarınan

başlat menüsü arama kutusuna > regedit yazın gelen ekrandan şu yolu takip edin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching

SearchOrderConfig
değerini çift tıklayın değeri 0 yapın Driver güncelleştirmelerini engeller

Görüntü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı