Chrome "komut çalıştır" olarak görünüyor

444553

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2021
Mesajlar
1.714
Makaleler
3
Çözümler
5
Eskiden görev yöneticisine ''Google'' yazınca çıkıyordu. Ben de ''Chrome'' yazıyım dedim ve bir baktım Chrome komut çalıştır olarak görünüyor.

1625576528758.png
 
Son düzenleme:
Herhangi bir sorun yok. Bu kadar temkinli olmanız iyi bir şey değil. Sorun yokken sorun çıkarırsınız.

Tarayıcının exe dosyasının adı ''chrome.exe'' olarak geçiyor. Kısayol olarak ise Google Chrome oluşturuyor. Google Chrome kısayolunun dosya konumuna bakarsanız, chrome.exe açılacaktır. Arama kısmı sadece kısayolları aramıyor. EXE dosyalarını da gösteriyor. Ayrıca o IP dediğiniz şey tarayıcının sürüm numarası.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı