Chrome sağ üstteki yan paneli kapatma

Grizi

Hectopat
Yer
Antalya/Fransa
Daha fazla  
Selam, daha önceden böyle bir simge yoktu. Yeni mi geldi bilmiyorum ama kullanmıyorum ve orada kalmasını istemiyorum, bunu nasıl yok ederim?
Bahsettiğim şey bu:

1635889293846.png

Tıklayınca bu çıkıyor:

1635889315582.png

Bunu nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunumu Chrome'yi silip tekrar yükleyerek çözdüm. Kısayol olarak bir seçenek sunsalar ölürlermi acaba? 😅

Son düzenleme:
Merhaba ben yaptım ama bende hala gitmedi Chrome'de dahil PC'yi bile yeniden başlattım yine de gitmedi bunun bir çözümü var mı Chrome'yi silmek istemiyorum ayarlarımı tekrar yapmak biraz yorucu.

Önceki sürümlerde Chrome://flags adresinden side paneli devre dışı bırakarak kapatabiliyorduk. Fakat dün Chrome 102 sürümüne güncelledikten sonra Chrome://flags adresinden side panel kısmını kaldırmışlar. Chrome silmene gerek yok ben sildim durum değişmedi. Konuyla ilgili Google mesaj gönderdim. Farklı bir yolla kapatmayı bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilirler.

Önceki sürümlerde Chrome://flags adresinden side paneli devre dışı bırakarak kapatabiliyorduk. Fakat dün Chrome 102 sürümüne güncelledikten sonra Chrome://flags adresinden side panel kısmını kaldırmışlar. Chrome silmene gerek yok ben sildim durum değişmedi. Konuyla ilgili Google mesaj gönderdim. Farklı bir yolla kapatmayı bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilirler.
Evet fark ettim ve şuan berbat gözüküyor o kısım.

Evet fark ettim ve şuan berbat gözüküyor o kısım.
Sadece Chrome'yi her açtığımda güncelle yazısından bıktığım için güncellemişdim vara güncellemeyeydim Chrome niye hala zorluyor anlamıyorum umarım Chrome eklentili dahi olsa bir çözüm bulunur. Artık Chrome'yi güncelleştirmeme yemin ettirecekler en sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı