Chrome şifre senkronizasyonu aktif edilmiyor

KuşTerbiyecisi

Centipat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Merhaba dün telefon değiştirdim Xiaomi Redmi Note 12 aldım. Chrome'da şifreleri senkronize etmek istediğimde resimdeki gibi uyarı alıyorum. Eski telefonu sıfırladığım ve Google'dan kaldırdığım için doğal olarak ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-15-15-11-44-912_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2023-07-15-15-11-44-912_com.google.android.gms.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 222
Merhaba dün telefon değiştirdim Xiaomi Redmi Note 12 aldım. Chrome'da şifreleri senkronize etmek istediğimde resimdeki gibi uyarı alıyorum. Eski telefonu sıfırladığım ve Google'dan kaldırdığım için doğal olarak ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hesabının güvenlik ayarlarıyla oynamış olabilirsin. Muhtemelen verileriniz şifrelenmiş eski telefonunuza ulaşabiliyorsanız hesaba girerek ayarları değiştirebilirsin.

Hesabının güvenlik ayarlarıyla oynamış olabilirsin. Muhtemelen verileriniz şifrelenmiş eski telefonunuza ulaşabiliyorsanız hesaba girerek ayarları değiştirebilirsin.
Telefonu sıfırladığım için ulaşamıyorum. Telefon değiştirince böyle oldu.

Bende de aynı durum Windows üzerinde iken bir zaman şifreleme yaptım sonra ne olduysa bir defa ne Windows da ne de telefon da Google şifrelerim senkronize olamiyor. Ancak tablet üzerinde iken şifrelerimi görebiliyorum ama yedeğini alamıyorum acaba tablet üzerinde nerede hangi hesap ayarlarında değiştirebilirim bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı