Chrome uzantısını mobilde bir uygulamada kullanmak mümkün mü ?

mertcubukluq

Femtopat
Merhaba tablet kullanıcısıyım, Chrome eklentilerini bir şekilde Microsoft Edge tarayıcısına kurabildim fakat benim kurduğum eklenti YouTube'yle ilgili bir eklenti ve ben bu eklentiyi kullanmak istiyorum fakat bunu uygulayınca sadece tarayıcı içinde kullanabiliyorum, sorum şu: Kurduğum eklentiyi tarayıcı içi değil de direkt ham YouTube uygulamasında kullanabilir miyim?

Hayır. Ama eklentinin işlevini birisi entegre etmiş olabilir. Mesela revanced, sponsorblock ve return YouTube dislike eklentilerinin işlevine sahip. Tabii mobilde olduğu kadar.

Teşekkür ederim, YouTube videosu izlerken sağdaki, izlenen videolarla alakalı videoları kapatabilen görünmemesini sağlayan bir uygulama biliyor musunuz?

Maalesef.
Belki ReVanced olabilir. Başlığı custom filter, açıklaması list of component path builder strings to filter olan bir ayar var. Subreddit'e sorup veya Android Studio üzerinden bulunup kullanılabilir gibi.
Birisi liste paylaşmış. Sanırım related_video sizin istediğiniz. Ben denediğimde olmadı. Ama subscribe_button'ı denediğimde oldu. Belki adı değişmiştir.
Issue açmışlar, orada buna referans vermişler. Bayağı bir yeri gizliyor. İngilizce bilmiyorsanız herhangi bir çeviri programı işinizi görecektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı