Chrome ve Firefox sürekli çöküyor

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Bilgisayarıma yüklü Chrome ve Firefox tarayıcılarında sürekli çökme hatası almaktayım. Sebebi nedir?
Not: İşletim sistemim gayet stabil çalışmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz konularda lütfen sistem özelliklerinizi belirtin.
Sistem dosyaları ve kayıt defterinde sorunlar olma ihtimali yüksek. Fazla sekme açtığında sistemin yetersiz kalıyor olabilir. Ayriyeten tarayıcılarda kullandığın uzantıların da sorun çıkarma ihtimali var.

Sistem bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Tarayıcının güncel olduğundan emin olun.

Screenshot_1.png

Tarayıcılar eski işletim sistemlerinden desteklerini yavaştan çekiyorlar. Kendilerini Windows 10 uygun hale getiriyorlar. Windows 10 geçmeni öneririm.

Bu tarz konularda lütfen sistem özelliklerinizi belirtin.
Sistem dosyaları ve kayıt defterinde sorunlar olma ihtimali yüksek. Fazla sekme açtığında sistemin yetersiz kalıyor olabilir. Ayriyeten tarayıcılarda kullandığın uzantıların da sorun çıkarma ihtimali var.

Sistem bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Tarayıcının güncel olduğundan emin olun.

Eki Görüntüle 359589

Tarayıcılar eski işletim sistemlerinden desteklerini yavaştan çekiyorlar. Kendilerini Windows 10 uygun hale getiriyorlar. Windows 10 geçmeni öneririm.

Hocam Windows 10 yükledim başta ama öyle kastıryordu ki bilgisayarı zor bela Windows 7'ye döndüm.CPU kullanımı vs. %100 oluyordu.Bu konuda da pek bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı