Çözüldü Chrome Virüsü - Farklı siteye yönlendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yavuzslymn

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Chrome tarayıcımda virüs var. Hangi siteye girersem gireyim farklı siteye yönlendiriyor. İnternetten uzun uzun araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Belli aralıklarla AdBlocker uzantısı geliyordu bende kaldırıyordum, düzeliyordu. Sorun olmuyordu fakat AppData'dan Google'yi komple silip, daha sonra tekrar indirip kurunca reklam yönlendirmesi devam ediyor fakat uzantı gözükmüyor. Ne yapabilirim acaba? Başka tarayıcılarda bu sorun yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ADBlocker normalde iyi bir uzantı. Adwcleaner ile temizlemeyi deneyin.
 
Denemediğim şey kalmadı, en son format attım az önce. Bu nasıl bi illet çözemedim. ADWCleaner denedim. Malwarebytes denedim. Bütün antivirüs programlarını denedim. Host'u temizledim. Şüphelendiğim bütün programları kaldırdım. Uzantıları tamamen sildim, Appdata'dan Google'yi komple sildim yeniden indirip kurdum.

Ama sonuç alamadım hiçbirinden. Technopat'a giriyordum 1-2 saniye site gözüküyordu daha sonrasında reklam siteleri açılıyordu. En çokta iLivid'e yönlendiriyordu. Neyse format attım rahatladım. Turbobit linki çevirecektim sözde ama illellah dedirtti. Turbobit yönetiminin işi olabilir. Siz siz olun bu siteden uzak durun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aynı sorunu mobilde yaşadım. Technopat'a girerken bile farklı siteye yönlendiriyordu. Bir süre sonra kendiliğinden geçti.
 
Adwcleaner ve Avast Browser Cleanup yazılımlarını kullanabilirsin.
 
Aynı sorunla yine karşılaştım, bişey de indirmiyorum ama nasıl oluyor da bulaşıyor bu illet anlamadım. Giriş yap, kayıt ol, cevapla gibi butonlara basınca iLivid indir sayfası açılıyor hep. Herdprotect raporu nasıl veriliyordu :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı