Chrome yerine hızlı bir tarayıcı önerisi

Fark ederseniz arkadaş düşük bir sisteme sahip ve sistemi biraz olsun stabil çalışsın diye Linux kullanıyor. Böyle bir kullanıcıya Brave önerilmez, Firefox da önerilmez. Çünkü bu 2 tarayıcının da bellek tüketimleri rakiplerine göre daha fazla.

Özellikle Brave hiç önerilmez, Brave RAM yiyebildiği sürece hızlıdır. Arkadaşın sisteminde Brave'i doyurabilecek RAM yok.
 
@Fatalis yeni fark ettim konu açan kişinin sistemini. Lakin 2 GB RAM ile internete bağlanabilen insan kendini şanslı sanmalı bence. Windows zaten kendine belli bir miktar RAM yiyor bunun üstüne kalan RAM miktarı ile internette gezinmek imkansız gibi bir şey.
 
Microsoft Edge Chromium. Gayet hızlı Chrome'nin tahtını aldı açılış süresi indirme süresi Chrome'ye göre daha iyi öneririm.
 
Arkadaşlar bilgisayarım bu. Sistemim zayıf olduğu için Chrome yavaş çalışıyor. Chrome yerine kullanabileceğim bir tarayıcı önerir misini? Mümkün olan en iyi performansı almak istiyorum. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Kesinlikle Opera hem kendi VPN'i de var.
 
Ben yeni Microsoft Edge'i öneririm. Gerek hızlı açılışı gerekse stabilliği ve güncelliği ile Chrome'a göre çok iyi bir alternatif. Arkadaşların çoğu Opera GX demiş ama fazla sekme açınca o sınırlandırılmış RAM ve CPU kullanımı ile nasıl bir performans sergiliyor soru işareti.
 
Firefox da önerilmez.

Arkadaşın sistemi kullandığım laptoptan daha iyi bir durumda. Yüksek bellek tüketimi olduğunu bilmek dışında herhangi bir deneyiminiz oldu mu?

Firefox ESR ve Slimjet hız konusunda en makul iki tarayıcı. Slimjet garabetindense bunu kullanmayı tercih ettim diyelim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı