Brave.
Arkadaşlar Chrome bugün uBlock Origin desteğini tamamen kesti. Ben de bu durumdan dolayı oldukça soğudum, bana bilgisayarımı yormayacak güzel sade bir tarayıcı önerir misiniz?
Brave.
Edge hâlâ uBlock Origin'i destekliyor. Brave ise AdGuard ile geliyor. İlla uBlock istiyorum dersen Firefox veya Zen Browser kullan. Firefox ve Zen'in RAM kullanımı biraz yüksek ama değer. Özellikle Zen Browser'a.
Evet. Daha bugün yeni bir sisteme Brave ve uBlock Origin kurdum.Hocam brave'e kurabiliyormuyuz u block origin?
Brave AdGuard ile gelmiyor, kendi reklam engelleyicisini gönderiyor. Diğer reklam engelleme eklentilerini kendiniz ekstra kurabilirsiniz.Edge hâlâ uBlock Origin'i destekliyor. Brave ise AdGuard ile geliyor. İlla uBlock istiyorum dersen Firefox veya Zen Browser kullan. Firefox ve Zen'in RAM kullanımı biraz yüksek ama değer. Özellikle Zen Browser'a.
Kurulabilir ama uBO için en sağlıklı sonucu Firefox altyapılı tarayıcılarla alırsın. En son Brave kullanıyordum bıraktım. Yedekte tutuyorum sadece.Hocam brave'e kurabiliyormuyuz u block origin?
Evet. Daha bugün yeni bir sisteme Brave ve uBlock Origin kurdum.
Brave AdGuard ile gelmiyor, kendi reklam engelleyicisini gönderiyor. Diğer reklam engelleme eklentilerini kendiniz ekstra kurabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.