Chrome yerine kullanılacak tarayıcı önerisi

bselly

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Chrome bugün uBlock Origin desteğini tamamen kesti. Ben de bu durumdan dolayı oldukça soğudum, bana bilgisayarımı yormayacak güzel sade bir tarayıcı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Edge hâlâ uBlock Origin'i destekliyor. Brave ise AdGuard ile geliyor. İlla uBlock istiyorum dersen Firefox veya Zen Browser kullan. Firefox ve Zen'in RAM kullanımı biraz yüksek ama değer. Özellikle Zen Browser'a.

Son düzenleme:
Edge hâlâ uBlock Origin'i destekliyor. Brave ise AdGuard ile geliyor. İlla uBlock istiyorum dersen Firefox veya Zen Browser kullan. Firefox ve Zen'in RAM kullanımı biraz yüksek ama değer. Özellikle Zen Browser'a.

Kardes ben ne yazmışım oraya PC'mi yormacak ona göre bir şey istiyorum RAM 12 GB zaten yeter biliyorum

Hocam brave'e kurabiliyormuyuz u block origin?
Evet. Daha bugün yeni bir sisteme Brave ve uBlock Origin kurdum.

Brave AdGuard ile gelmiyor, kendi reklam engelleyicisini gönderiyor. Diğer reklam engelleme eklentilerini kendiniz ekstra kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı