Başka bir önerin var mı dostum?Tarayıcı ayarlarında çerezlere izin veriyor musun?
Saatlerdir kurcalarken farkettim ve az önce bu mesajı görmeden önce yaptım, ve sonuç yine aynı. YouTube ayarları kesinlikle değişmiyor, "cihaz teması" ayarında kalıyor. Hesabımı arkadaşımın bilgisayarında açtırdım Google hesabı olarak, onda bir sorun olmadı. Chrome 'da açıldığı zaman problem oluyor. Her şeyi sıfırlamış olmama rağmen çözülmemiş olmasına çok şaşırdım açıkçası. Bir de sıfırladığımla kaldım.Senkronize edilmiş verileri sıfırlayın.
Sıfırlama yapmadan önce tüm uzantıları kaldırın, yer imlerinizi dışa aktar diyerek yedekleyin. En son olarak tarayıcı geçmişini tüm her şey dahil bir şekilde temizleyin.
Hocam önerebileceğin başka bir çözüm var mıdır? Hala uğraşıyorum kanser oldum artık.Senkronize edilmiş verileri sıfırlayın.
Sıfırlama yapmadan önce tüm uzantıları kaldırın, yer imlerinizi dışa aktar diyerek yedekleyin. En son olarak tarayıcı geçmişini tüm her şey dahil bir şekilde temizleyin.
Hocam yeni formatladım sistemi. Yeni formatlı sistemde 3 kez denedim. Hepsinde aynı. Yine de isterseniz atayım?Kullandığınız harici bir yazılım var mı? Mesela anti-virüs ya da otomatik bakım yapan bir yazılım.
Hatta bana AIDA64 HTML raporunu paylaşın. Sistemdeki uygulamalara bir göz atıyım.
Rehber: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...www.technopat.net
Sistemde yüklü olan programla alakalı bir sorun olabileceğini söyleyip istediniz, ben de yeni formatlı sistemde sorunu yaşadığımı belirterek gerek olmayacağını ancak isterseniz yine de atabileceğimi söyledim. Ek olarak da sorunun kaynağı olabileceğini düşündüğüm başka bir şey attım. Asıl siz benim söylediklerimi yorumlamamışsınız.AIDA64 HTML raporu istedim. Rapor ile alakası olmayan bir görsel atmışsınız. Raporu bağlantıdaki konuya göre oluşturun. Oluşan raporu bir siteye yükleyip bağlantısını paylaşın. Ayrıca diğer cihazlarınızda açık olan hesapları kapatabilirsiniz.