radyoaktif
Megapat
Daha fazla
Tarama raporu 2'ye göre bunları uygulayın:
c:\users\volkan\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip\1.2_0\manifest.json
c:\users\volkan\appdata\local\mihatgrerwidom\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip\1.2_0\manifest.json
c:\users\volkan\appdata\local\terana\terana.dll
c:\program files (x86)\coicersyghermutain\goopdate.dll
Bu klasörleri silin:
c:\users\volkan\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip
c:\users\volkan\appdata\local\mihatgrerwidom
c:\users\volkan\appdata\local\terana
c:\program files (x86)\coicersyghermutain
Hosts dosyan değişmiş orj. ile değiştirin.
Bu klasörlerini içini sil:
C:\Users\Volkan\AppData\Local\Temp
C:\WINDOWS\Temp
Denetim masasından bunları kaldır:
Unlocker 1.9.2
USB Disk Security [Progressive]
Böyle bir şey yok. Çoğu kişi kurtulamıyor ona rağmen. Kurtulanlar var ama çoğu reklam ve tarayıcı virüsü için bu geçerli değil.Benim denediğim yöntemler ile birçok kişi kurtulduğunu beyan etmesine rağmen bahtsız bedevi olan ben, bu sorundan kurtulamadı.
Böyle bir şey yok. Çoğu kişi kurtulamıyor ona rağmen. Kurtulanlar var ama çoğu reklam ve tarayıcı virüsü için bu geçerli değil.
Büyük puntolu konuya gittiğinizde okursanız ne yapacağınız yazılıydı zaten resimlere değil de okumaya özen gösterirseniz anlayacaksınız. Oradaki konuya göre dediklerimi uygulayacaksınız kısaca.1-) "Tarama raporu 2'ye göre bunları uygulayın" derken, verdiğiniz dizinlerdeki dosyaları mı sileceğim tam olarak anlamadım?
Evet ondan bahsediyorum, benim vermeme gerek yok internet aramasında Microsoft'un verdiğini görebilirdiniz.2-) Host dosyası ile ilgili c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasından bahsediyoruz doğru mudur? Öyle ise sizdeki orijinal hosts dosyasını paylaşırsanız onun ile değiştiririm.
Öyle birşey yok her zararlı için papağan moduna bağlamış siteler onlar. Aynı tavsiyeyi her adware de yapıştırıyorlar ve gerçek çözümü veremiyorlar.forumlarda bu sorun ile alakalı okuduğum yorumlarda, benim şu ana kadar uygulağımdan çok daha basit yöntemlerle 10 yaşındaki çocuk, 50 yaşındaki amca bile çözüme kavuştuğunu beyan edince
Büyük puntolu konuya gittiğinizde okursanız ne yapacağınız yazılıydı zaten resimlere değil de okumaya özen gösterirseniz anlayacaksınız. Oradaki konuya göre dediklerimi uygulayacaksınız kısaca.
Evet ondan bahsediyorum, benim vermeme gerek yok internet aramasında Microsoft'un verdiğini görebilirdiniz.
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/972034/how-to-reset-the-hosts-file-back-to-the-default
Öyle birşey yok her zararlı için papağan moduna bağlamış siteler onlar. Aynı tavsiyeyi her adware de yapıştırıyorlar ve gerçek çözümü veremiyorlar.
Tarama raporu 2'ye göre bunları uygulayın:
c:\users\volkan\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip\1.2_0\manifest.json
c:\users\volkan\appdata\local\mihatgrerwidom\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip\1.2_0\manifest.json
c:\users\volkan\appdata\local\terana\terana.dll
c:\program files (x86)\coicersyghermutain\goopdate.dll
Bu klasörleri silin:
c:\users\volkan\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\hfmkllfplegemejikoabfpjdaoncphip
c:\users\volkan\appdata\local\mihatgrerwidom
c:\users\volkan\appdata\local\terana
c:\program files (x86)\coicersyghermutain
Hosts dosyan değişmiş orj. ile değiştirin.
Bu klasörlerini içini sil:
C:\Users\Volkan\AppData\Local\Temp
C:\WINDOWS\Temp
Denetim masasından bunları kaldır:
Unlocker 1.9.2
USB Disk Security [Progressive]