Chrome'da harici ekran kartını nasıl kullanırım?

SkyUniverse

Centipat
Chrome üzerinde harici ekran kartını nasıl kullanırım?
Chrome: //Flags dan birkaç özellik açmama rağmen istatistiklere bakıyorum programdan hala VRAM1 kullanılıyor Chrome üzerinde VRAM2 harici ekran kartına ait GPU 2 de ve bunlar %0 nasıl aktif ederim Windows 'tan da yüksek performanslı yapmama rağmen Chrome'yi bir türlü yapamadım buradaki amacım browser üzerindeki yüksek grafikli oyun veya sitelere ekran kartım ile bağlantı kurmak varsa çözümleriniz bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chrome harici ekran kartına tanıttınız mı? Tanıttıysanız, kullanım oranlarını önemsemeyin. Oyun açtığınız da, kullanım artacaktır. Geriye kalan işlemleri Chrome CPU üzerinden halledecektir. Donanım hızlandırma ayarının açık olduğundan emin olun.

Ayrıca bazı tarayıcı oyunları, kendilerine ait uygulamalar sunuyor. Bu uygulamalar üzerinden oynayabilirsiniz.

Benim ekran kartım amd raedon rtx 560x laptop için kendi program arayüzdende kullanmama rağmen chrome üzerinde dahili ekran kartı çalıştığını düşünüyorum çünkü vram1 artış gösteriyor istatistiklerde vram2 harici rx 560'a ait ama onda hiç bir değişme görülmüyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı