Dediğim komutu yazarak dener misin?
Hocam o komutu giricek ekrana gelemedim ki. Cmd ekranına giremiyorum.
Dediğim komutu yazarak dener misin?
Kusura bakmayın cevap yazamadım ama başlangıç seçenekleri yerine komut satırını açacak bir seçenek olacak.Hocam o komutu giricek ekrana gelemedim ki. Cmd ekranına giremiyorum.
Hocam yine olmuyor. Şifre istiyor.Kusura bakmayın cevap yazamadım ama başlangıç seçenekleri yerine komut satırını açacak bir seçenek olacak. İsmini tam hatırlamıyorum kendimden bakıp mesajı güncelleyim
Silmene rağmen bu şekilde ise zararlı bir şekilde modeme enjekte olmuş. Burada belirtilen her adımı yaparak sistemini bozmuşsun. Tüm hizmetleri kapattığında Kaspersky ve Microsoft hizmetleri de kapanır. Bu şekilde zararlı tüm sistemini ele geçirir.
Bilgisayarın açılırken gelişmiş ayarlardan geçerek sistem geri yükleme noktasından eski bir noktaya geçiş yap.
Kaspersky aktif olsun. Aynı ağda başka cihaz aktif olmasın. Ardından modem arayüzüne girip modemi fabrika ayarlarına yükle. Hatta varsa modem firmware güncelleştirmesi yap.
Ağa bağlanan kendin bilgisayarın ve başka bilgisayar, tablet, telefon varsa bunlara da aktif koruma sağlayan güvenlik yazılımı kurup taratın. Bu adımdan sonra ağa bağlansınlar.
Silmene rağmen bu şekilde ise zararlı bir şekilde modeme enjekte olmuş. Burada belirtilen her adımı yaparak sistemini bozmuşsun. Tüm hizmetleri kapattığında Kaspersky ve Microsoft hizmetleri de kapanır. Bu şekilde zararlı tüm sistemini ele geçirir.
Bilgisayarın açılırken gelişmiş ayarlardan geçerek sistem geri yükleme noktasından eski bir noktaya geçiş yap.
Kaspersky aktif olsun. Aynı ağda başka cihaz aktif olmasın. Ardından modem arayüzüne girip modemi fabrika ayarlarına yükle. Hatta varsa modem firmware güncelleştirmesi yap.
Ağa bağlanan kendin bilgisayarın ve başka bilgisayar, tablet, telefon varsa bunlara da aktif koruma sağlayan güvenlik yazılımı kurup taratın. Bu adımdan sonra ağa bağlansınlar.
Senin için bulabildiğim yöntemler:
Giriş ekranında güç tuşu + shift e basın.
Sorun Gidericiyi > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Seçenekleri > Restart butonuna basın > Güvenli Modda başlatın (hangisi olduğu önemli değil)
Bu şekilde güvenli moda girebilirseniz bilgilendirin devamını öyle anlatayım çünkü sorununuz güvenli moddan çözülecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.