TeamViewer indirin yardımcı olayım eğer isterseniz.
Hocam bilgisayar açılmıyor ki [emoji23]
TeamViewer indirin yardımcı olayım eğer isterseniz.
Bak bende hata yapmışım. Tam sopalığız di mi?
"Başlangıç Seçenekleri" ekranından giriş yapacaksın "Güvenli Mod"a. Ama "Başlangıç Onarma" da işini çözebilir aslında. İstersen başlangıç onarmayı da bir dene.
#Windows 10'da Güvenli Moda Nasıl Girilir?
#Windows 10 Başlangıç Onarma
Giriş ekranına geldiğinizde sağ altta bulunan butonlardan ortadakine basın ardından Ekran Klavyesinden şifrenizi girmeyi deneyin.Hocam başlangıç onarmayı yapıcam. Fakat şifremi doğru girdiğim halde yanlış diyor. Acaba virüs şifrelerimi ele geçirmiş olabilir mi ?Eki Görüntüle 251147
net user administrator /active:no
Diğerleri sistem gidince tüydüler hemen...
Bak sanırım şu işine yarayacaktır.
Bunun için şu an kullandığın hesabının normal yönetici hesabı olması gerekiyor. Umarım önceden bu işlemi gerçekleştirerek ana hesabını tam yönetici hesabı yapmamışsındır.
#Windows 10 Microsoft hesabı ile oturum açamıyorum!
Bu işlemin ardından diğer hesabının şifresini kaldır. Sonra Microsoft hesabı ile giriş yapmak yerine normal bir şekilde giriş yapmak için oturum adı ve şifresi belirle kendine.
Daha sonra, diğer tüm işlerini hallettikten sonra da alttaki kodu girerek ilgili hesabı yine kapalı hale getir.
Kod:net user administrator /active:no
Edit: Ha bu arada ilgili işlemi "Başlangıç Seçenekleri"ndeki "Komut İstemi"ne girerek yapacaksın.
Diğerleri sistem gidince tüydüler hemen...
Bak sanırım şu işine yarayacaktır.
Bunun için şu an kullandığın hesabının normal yönetici hesabı olması gerekiyor. Umarım önceden bu işlemi gerçekleştirerek ana hesabını tam yönetici hesabı yapmamışsındır.
#Windows 10 Microsoft hesabı ile oturum açamıyorum!
Bu işlemin ardından diğer hesabının şifresini kaldır. Sonra Microsoft hesabı ile giriş yapmak yerine normal bir şekilde giriş yapmak için oturum adı ve şifresi belirle kendine.
Daha sonra, diğer tüm işlerini hallettikten sonra da alttaki kodu girerek ilgili hesabı yine kapalı hale getir.
Kod:net user administrator /active:no
Edit: Ha bu arada ilgili işlemi "Başlangıç Seçenekleri"ndeki "Komut İstemi"ne girerek yapacaksın.
Dediğimi yaptınız mıHiç bir işlemi yapamıyorum dediğiniz. Komut isteminide açarken bana hesabın parolasını soruyor.
Dediğimi yaptınız mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.