Chrome'da kullanılan eklentiler başka tarayıcıda nasıl kullanılır?

Abdulkadiryugruk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A16/AMD Ryzen 7 7735HS/AMD RX7600S/Micron_2400(500gb)/16RAM
Merhaba kolay gelsin. Chrome de kullandigim bazi eklentiler baska tarayicilarda olmadigi icin 2 tarayici kullanmak zorunda kalıyorum. Brave indirim fakat cogu eklenti mevcut degil. Opera GX kullanıyorum muzik ve chat-GPT kisayollari sebebi ile. Bazen de mecburen Chrome kullanıyorum. Opera GX avantajlarinda video ve fotoğraf keskinlestirme efekti, bazi reklamlari engelleme ozellikleri gayet kullaniisli. Fakat fazla RAM tuketiyor. Biraz arastirdıktan sonra en mantiklisi Brave gibi geldi. Fakat eklentiler mevcut degil. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhaba kolay gelsin. Chrome de kullandigim bazi eklentiler baska tarayicilarda olmadigi icin 2 tarayici kullanmak zorunda kalıyorum. Brave indirim fakat cogu eklenti mevcut degil. Opera GX kullanıyorum muzik ve chat-GPT kisayollari sebebi ile. Bazen de mecburen Chrome kullanıyorum. Opera GX avantajlarinda video ve fotoğraf keskinlestirme efekti, bazi reklamlari engelleme ozellikleri gayet kullaniisli. Fakat fazla RAM tuketiyor. Biraz arastirdıktan sonra en mantiklisi Brave gibi geldi. Fakat eklentiler mevcut degil. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Chromium altyapısı olan tüm tarayıcılarda Chrome eklentisi kullanabilirsiniz.

Hocam tarayicilarin eklenti magazasinda mevcut degil. Nasıl entegre edebilirim?
Chrome web mağazasına girdiğinizde uyarı çıkacak onay verdiğinizde tarayıcınıza ekleyebilir hale gelecektir, oradan istediğiniz eklentiyi seçebilirsiniz. Chromium tabanlı ise eğer.

Chrome web mağazasına girdiğinizde uyarı çıkacak onay verdiğinizde tarayıcınıza ekleyebilir hale gelecektir, oradan istediğiniz eklentiyi seçebilirsiniz. Chromium tabanlı ise eğer.
Sadece yazmak için yazmışsınız arkadaşlar. Cevabı yok mu bunun? Zen Browser kullanıyorum bu tarayıcıda cromium fakat google chrome yüklememi istiyor. Bilmiyorsanız yazmıyın lütfen.

Sadece yazmak için yazmışsınız arkadaşlar. Cevabı yok mu bunun? Zen Browser kullanıyorum bu tarayıcıda cromium fakat Google Chrome yüklememi istiyor. Bilmiyorsanız yazmıyın lütfen.

Brave tarayıcısına gelen güncellemeden sonra eklenti problemi kalktı. Benim sorunum çözüldü. Ama zen tarayıcısını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı