Chrome'da reklam engelliyici var mı?

Kerem.exe

Femtopat
Google'da durmadan reklam cikiyor. Opera'da reklam engelliyici var. YouTube'da bile cikmiyor. Ben de Chrome kullanmak istiyorum. Boyle bir uzanti falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Chrome eklenti mağazasında birden fazla reklam engelleyici eklentisi bulunuyor. Aralarındaki en başarılı eklentinin, uBlock Origin olduğunu düşünüyorum. Kaynak kullanımında çok az etki ediyor ve kendi filtrelerinizi de eklemenize izin veriyor.

uBlock ayrcıa Opera GX'de de kullanılıyor. Aslında Opera çoğu Google eklentisini destekler nitelikte.

YouTube'dakileri engelliyor mu acaba?
Evet, Chrome eklenti mağazasında birden fazla reklam engelleyici eklentisi bulunuyor. Aralarındaki en başarılı eklentinin, uBlock Origin olduğunu düşünüyorum. Kaynak kullanımında çok az etki ediyor ve kendi filtrelerinizi de eklemenize izin veriyor.

YouTube'da gecerli mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar tarayıcıları için Ublock origin dışındaki uzantılar yeterli değil. Konuda Adblock önerenler olmuş. Yüksek kaynak tüketen, reklamların çoğuna bilerek izin veren en dandik uzantı olabilir. Ayrıca bariz sayfaların açılış hızını ve performansını hantallaştırıyor. @BedirhanEzder @Lyrinx Size de Ublock origin öneririm.
Akıllı telefon için istiyorsanız Adguard yazılımı var. Kullanmadım ama duyduğum kadarıyla tarayıcı, YouTube ve diğer uygulamalardaki reklamları da engelliyormuş.
Ya da YouTube Vanced uygulaması, Brave, Vivaldi, Kiwi gibi tarayıcılara göz atabilirsiniz.

YouTube'da geçerli mi acaba?
uBlock Origin, tüm sitelerdeki reklamları engelleyen bir eklentidir. Bu yüzden sadece YouTube ile beraber kalmamakla, tüm sitelerdeki reklam ögelerini engeller. Ek olarak, isteğinize göre eklenti ayarlarından güvenilir siteleri ayarlayabilirsiniz. Bu sayede reklamların engellenmesini istemediğiniz sayfaları da ayarlayabilirsiniz. Güvenilir siteler dışındaki tüm siteler, otomatik olarak uBlock Origin tarafından engellenecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı