Chrome'da uBlock Origin ve Touch VPN artık çalışmıyor

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.203
Makaleler
3
Bu ikisi Chrome'dan kaldırılmış. uBlock origin'i muhtemelen daha fazla para kazanmak için kaldırmışlardır diye düşünüyorum ve bir nebzeye kadar anlayabiliyorum ama Touch VPN'i niye kaldırırsın ki? Kullandığım en hızlı VPN'di. Çok saçma bir karar vermişler.

Chrome'un işi bu saatten sonra herhalde bitti diye düşünüyorum. Şu anda da Firefox kullanıyorum, Touch VPN olmasa da uBlock origin çalışıyor.

Başka tarayıcı mı kullanmalıyım? Siz ne yaptınız ve ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin muhtemelen güncellenip tekrar adapte edilir en kötü kendi sitesinden kurulur.

Ben şimdilik Lite sürüm ile yola devam ediyorum. Yapımcısı aynı kişi:

Bu ikisi Chrome'dan kaldırılmış. uBlock origin'i muhtemelen daha fazla para kazanmak için kaldırmışlardır diye düşünüyorum ve bir nebzeye kadar anlayabiliyorum ama Touch VPN'i niye kaldırırsın ki? Kullandığım en hızlı VPN'di. Çok saçma bir karar vermişler.

Chrome'un işi bu saatten sonra herhalde bitti diye düşünüyorum. Şu anda da Firefox kullanıyorum, Touch VPN olmasa da uBlock origin çalışıyor.

Başka tarayıcı mı kullanmalıyım? Siz ne yaptınız ve ne yapılmalı?

Kaldırılma sebepleri kişisel değil. Chrome artık MV3 desteklemeyen eklentileri desteklemiyor. Ublock Origin ekibi Lite ile Chromium'larda yollarına devam ediyorlar. Touch VPN'i ise bilemiyorum ama onlarda yakında MV3 destekli eklentilerini salarlar. Bu arada Touch VPN, VPN'ler arasında en güvenilmeyenlerden. Önerim Proton VPN kullanın.

Lite versiyonunu kullanın.
1741113471402.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı