Chrome'daki Şifreleri Safari'ye Aktarma

Makaleler
3
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Sorunum kısaca başlıktaki gibi. Şimdi Chrome'da kayıtlı şifrelerim Google hesabımla senkronize oluyor rahatça. Fakat ben bu şifreleri ayrıca Safari'ye (Dolayısıyla iCloud Keychain'e) de aktarmaya çalışıyorum. Bilgisayarda Safari'yi kullanmıyorum ama telefonda sürekli Safari'yi kullandığım için ihtiyacım oluyor bazen. Her ihtiyacım olduğunda bir sekme açıp passwords.google.com'a gidip şifreye bakıp tekrar işime devam etmek de zor geliyor açıkçası :) Ben bu işi bilgisayardan halledebilirsem zaten telefonla senkronize olacaktır şifreler. Ama telefondan da hallediliyorsa o şekilde de denerim.
Şu ana kadar birkaç yöntemi denedim (Mesela biri bu: How to Import Passwords From Google Chrome to Safari), ama bir türlü olmadı. Bunun başka bir yolu var mıdır? Telefona Chrome indirdim fakat 5s olduğu için (Ben öyle düşündüm en azından) Safari kadar sorunsuz çalışmıyor, sayfaları kaydırırken veya sekme değiştirirken gözle görülür takılmalar oluyor. O nedenle şu işi halletmek istiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı