Chrome'dan başka bir tarayıcıya geçiş önerisi

İlk defa sizden duydum ama güzel bir tarayıcıya benziyor sayfa açma hızı konusunda nasıl? Tabii daha önce de yazdığım gibi eklentisi çok ise istediği tarayıcıyı kullansın yine CPU ve RAM'e yük bindirmesi normal olur.

Hocam Firefox'un bir forku LibreWolf. Yani gecko tabanlı olduğu için Firefox ile çok çok uçuk bir fark yok ama ben hem Firefox'u sevdiğimden hem de güvenliğe önem verdiğimden LibreWolf'a geçtim. Hem daha hızlı hem daha güvenli. Daha ne olsun.

Hocam Firefox'un bir forku LibreWolf. Yani gecko tabanlı olduğu için Firefox ile çok çok uçuk bir fark yok ama ben hem Firefox'u sevdiğimden hem de güvenliğe önem verdiğimden LibreWolf'a geçtim. Hem daha hızlı hem daha güvenli. Daha ne olsun.
Hocam siz önermiştiniz LibreWolf hala indirili duruyor,, orjinal Firefox mu onu mu kullansam diye düşünüyorum.

Hocam siz önermiştiniz LibreWolf hala indirili duruyor, orijinal Firefox mu onu mu kullansam diye düşünüyorum.

Sizin kararınız hocam. İkisini de deneyin LibreWolf'un Firefox'dan farklı olan özellikleri kendi sitesinde yazıyor zaten. İstediğinizi seçer kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı