Chrome'de fazla RAM kullanıyor ve PC kapanıyor

Hiçbir tarayıcı normal şartlarda o kadar RAM kullanmaz 100 tane sekme açmanız gerekir o RAM için. Bence siz Malwarebytes'ya da Kaspersky Security Cloud ile bir taratın PC'yi.

PC'yi Kaspersky Total antivirus ile taratıyorum şu an ve bilgisayar hafızası çok dolmuş 200 300 MB boş yer var ondan olabilir mi sorun. Ayrıca birşeyler silince depolama alanı tekrar doluyor.

PC'yi Kaspersky Total antivirus ile taratıyorum şu an ve bilgisayar hafızası çok dolmuş 200 300 MB boş yer var ondan olabilir mi sorun. Ayrıca birşeyler silince depolama alanı tekrar doluyor.

PC'nizde Windows'un kurulu olduğu yerde en az 50 GB boş yer olması lazım ki sistem akıcı şekilde çalışsın. Tekrar dolma olayını da anlamadım, virüs olabilir.

Tamam sağ olun hepiniz en iyisi ben temiz bir format çekip antivirüs kurayım.

Antivirüs yerine Malwarebytes Adwcleaner öneririm. Sürekli sistemde çalışmıyor ve ufak bir program. İhtiyaç halinde çalıştırıyorsunuz. Çok illegal yerlere girmediğiniz sürece Defender oldukça yeterli bence.

Hafif tarayıcı önerisi: Qute browser, falkon, Ungoogled-Chromium. Aklıma daha fazla gelmedi. Kalkıp Brave, Opera kullanmayın. Alternatif bol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı