Chromium tabanlı tarayıcı neden kullanılmaz?

Bu cümledeki ubodan kastınız uBlock orgin Lite mı?

Brave'de choromium tabanlı olduğu için uBlock orgin Lite var tek.
Hayır. Brave desteği kesmeyeceğini söyledi. Şu anda bende güncel sürüm Brave yüklü ve uBlock Origin'i kullanabiliyorum. Zaten bireysel olarak Brave'i benim için tek seçenek yapan durumlardan biri de bu.

Peki şu an Brave kurmanın yolu yok mudur?
GitHub sayfasından eklentiyi indirip kurabilirsiniz. Buradan Chromium için olan dosyayı indirin. Dosyayı zipten çıkartın. Sonra Brave'in kurulu eklentiler sayfasında gelişmiş seçenekleri açıp Load Unpacked'e basın. Ordan klasörü seçtiğinizde kurmuş olacak.

Hocam bilgilendirme için teşekkürler bilgili birine benziyorsunuz anladığım kadarıyla Google reklam engelleme işini zorlaştırmiş ve Lite olan versiyon bazı sitelerde çalışmıyor.

Ayrıca kısaca genel anlamda aralarında büyük etki eden özellik farklarını yazabilir misiniz?

Ayrıca kendim şu an Brave kullanıyorum bunun reklam engelleyicisinden memnunum zene geçip ubo kullansam daha mı menunun olurum? Ayrıca güncel olarak zenin büyük eksileri nedir? Bildiğim kadarıyla Netflix gibi korumalı içerik olan sitelerde çalışmıyor ancak bu sorun değil bana zaten Microsoft Store'dan uygulamasını kullanıyorum veya hiç olmadı başka tarayıcıdan girerim.

Brave kullanmaya devam etmeli miyim yoksa zene mi geçeyim?
Ben zen kullanıyorum gerçekten memnunum dikey sekmeye alışabilirim diyorsanız kesin deneyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı