Sorun nedir?
Hacı bu çok güzel bir tarayıcıya benziyor. Flash destekliyormuş üstelik. Yalnız çok kasıyor.Pale Moon kullanabilirsiniz.
Hacı bu çok güzel bir tarayıcıya benziyor. Flash destekliyormuş üstelik. Yalnız çok kasıyor.
Ryzen 3 3200G,Sistem özellikleriniz nedir?
Eskiden XP zamanında bayağı kullandım şu anda ara sıra girerim ama kasma gibi bir problem yaşamadım.
Ryzen 3 3200G,
16 GB 3200 MHz RAM,
B450M S2H,
120 GB SSD.
Uygulama kasıyor ama Min diye bir tarayıcı buldum. Çok hızlı ve güzel. Github'dan indirdim.Kasma derken uygulama mı kasıyor yoksa siteler mi yavaş yükleniyor?
Kesinlikle.Aynen. Brave kesinlikle bağımsız tabana sahip.
Bi de mypal'ı deneyebilirsiniz pale moon tabanlı ama pale moon dan xp desteği kalkınca mypal isimli bir tarayıcı çıkardılar asıl hedef sistem xp ama windows 11 de bile çalışıyor.Ryzen 3 3200G,
16 GB 3200 Mhz Ram,
B450M S2H,
120 GB SSD.
Sitesine girilmiyor kanki.Bi de mypal'ı deneyebilirsiniz pale moon tabanlı ama pale moon dan xp desteği kalkınca mypal isimli bir tarayıcı çıkardılar asıl hedef sistem xp ama windows 11 de bile çalışıyor.
Sonra deneyebilirsiniz size setup dosyasını atardım da google drive falan yükleyemem şuan,diğerleri virüslü link olarak adlandırılıyor o yüzden atamam ama site bakımdadır büyük ihtimalle sonra deneyebilirsiniz açılınca.Sitesine girilmiyor kanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.