Chromium Virüsü Silinmiş Mi?

Teşekkürler ama şu an virüs belirtisi yok yani site reklam falan açmıyor.
Furkan merhaba bence bilgisayarında var daha dikkatli bakar mısın Kayıt defteri düzenleyicisi-hykey current user-software-chromium
Eğer böyle çıkmıyorsa kayıt defterine gir ctrl f yap chromium yaz haber bekliyorum.
8B11927F-7FA8-476D-B50A-84BC318E3AC8.jpeg

Teşekkürler ama şu an virüs belirtisi yok yani site reklam falan açmıyor.
Furkan merhaba bence bilgisayarında var daha dikkatli bakar mısın Kayıt defteri düzenleyicisi-hykey current user-software-chromium
Eğer böyle çıkmıyorsa kayıt defterine gir ctrl f yap chromium yaz haber bekliyorum.

Furkan merhaba bence bilgisayarında var daha dikkatli bakar mısın kayıt defteri düzenleyicisi-hykey current user-software-Chromium.
Eğer böyle çıkmıyorsa kayıt defterine gir CTRL F yap Chromium yaz haber bekliyorum.Eki Görüntüle 558191

Furkan merhaba bence bilgisayarında var daha dikkatli bakar mısın kayıt defteri düzenleyicisi-hykey current user-software-Chromium.
Eğer böyle çıkmıyorsa kayıt defterine gir CTRL F yap Chromium yaz haber bekliyorum.Eki Görüntüle 558191Eki Görüntüle 558191

CTRL+F yapıp Chromium yazdım yine çıkmadı.
Daha önce kayıt defterinden de silmemiştim yani bende hiçbir zaman Chromium olmadı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Daha önce kayıt defterinden de silmemiştim yani bende hiçbir zaman Chromium olmadı mı?

Merhaba Chrome kullanıyor musun? Bir de hangi antivirüs programı kullanıyorsun? Ben de silmek istiyorum.

Windows kaç bu arada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Şu an ESET NOD32 3 aylık için ücretsiz ve bunun technopat.net'de haberi ve linki bulunmakta.
ESET gayet iyi ve yeterli birçok şirket ve kurum kullanır(server için değil normal çalışanların bilgisayarlarında) bunun gibi çok önceden çıkmış zararlıları rahatça kütüphanesinde tanımlayıp temizlemekte.
Yani ben ESET övmek için demiyorum masaüstü PC'de Kaspersky yüklü ama laptopumda bu virüs varken ESET denedim ve temizlemişti.
Anti-Virüs programları bu günlerde gerekli ben normalde virüsü tespit ettiğimde Ubuntu ile temizlerim ama bu chormium gibi bazı zararlılar gösterdi ki bu yöntem bazen işe yaramıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Şu an ESET NOD32 3 aylık için ücretsiz ve bunun technopat.net'de haberi ve linki bulunmakta.
ESET gayet iyi ve yeterli birçok şirket ve kurum kullanır(server için değil normal çalışanların bilgisayarlarında) bunun gibi çok önceden çıkmış zararlıları rahatça kütüphanesinde tanımlayıp temizlemekte.
Yani ben ESET övmek için demiyorum masaüstü PC'de Kaspersky yüklü ama laptopumda bu virüs varken ESET denedim ve temizlemişti.
Anti-Virüs programları bu günlerde gerekli ben normalde virüsü tespit ettiğimde Ubuntu ile temizlerim ama bu chormium gibi bazı zararlılar gösterdiki bu yöntem bazen işe yaramıyor.

Merak etme virüs değil bu o virüs olan Chromium değil PC'ye format attım ve hemen kayıt defterine gidip baktım Chromium yoktu ilk işim Chrome indirmek oldu ve indirdikten sonra Chromium geldi. Lakin bazı insanlarda yok buna anlam bulamıyorum cidden ama virüs değil CPU gerekli olduğu gibi ve hizmetler bölümünde yabancı bir şey yok için rahat olabilir herkes de var yani chrom eklentilerinden bir tanesi. Ama şöyle bir şeyde var eklenti falan olsaydı Chrome içinde bir dosya olurdu anlamsız bayağı şimdi fark ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı