Chrono Odyssey neden oynanmıyor?

Daha fazla  
Oyun 20-22 Haziran arası oynanacak deniyordu. Oyunun resmi Discord platformunda yayın açmış oynuyorlar, etrafta başka oyuncular da var ama Steam'e girince oyunu indirme seçeneği filan görünmüyor. Oyunu şu an oynayan var mı?

İndirmeye açılmış.

Son düzenleme:
Playtest için katılmış olmanız lazım öncelikle. Steam'den istekte bulunuyordunuz. Hala aktif mi bilmiyorum katılım süreci.

Benim başvurum onaylanmış, bir miktar oynadım. Tabii oynamak denirse... Hiç beta gibi hissettirmiyor oyun. Neredeyse Pre-Alpha kıvamında.

İçerik ve tasarım olarak çok güzel düşünülmüş. Ama oynanış çok yavan. Çok fazla teknik problem var. İnanılmaz FPS düşüşleri, mini donmalar vs derken keyfi kaçıyor insanın. Çünkü çok sık oluyor. Harita kullanımı rezalet, quest log arayüzü çok kötü. Hepsinin elden geçmesi lazım tekrar.

Berserker, Swordsman ve Ranger'ı açmışlar sınıf olarak. Sorcerer, Paladin, Assassin kapalı test sürecinde. Her bir sınıf 3 silah kullanıyor, bu da rollerini belirliyor/değiştiriyor. Misal Swordsman oynarken büyük kılıç seçiliyken ciddi bir atak gücünüz oluyor. Ama kalkan kılıç seçince tank skilleriniz geliyor.

Ama burada da ciddi sıkıntılar var. Bir MMORPG'ye yakışmayacak seviyede az skill var. Silah başı 4 skill. Ama hiçbir seçim şansınız da yok sayılır. Özelleştirmeler de kötü. Aynı skille mahkum kalarak biraz daha çok vursun, biraz can çalsın demekten öteye geçmiyor.

Beklenti büyüktü bu oyundan. Acilen ertelenmesi lazım. Bu haliyle çıkarsa MMORPG mezarlığındaki yerini çabucak alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı