Cicibebe mi daha hızlı kilo aldırır yulaf mı?

Cicibebe, çünkü şeker içeriyor. Yulaf daha yavaş ama temiz kilo aldırır.

Bir taraf yağlanma ve insülin ile kötü bir kilo alışverişi.
Diğeri nispeten daha sağlıklı ve yağlanma yapmadan vücut ağırlığınızı arttırır.

Yulaf kilo vermek için yemiyorlar mı?
2 şekilde de fayda ediyor aslında, yulaf tok tuttuğu için kilo vermek isteyenler için güzel bir alternatif. Temiz kilo almak içinde shakelere 100 gr katılıyor genelde. Sorunun cevabı ise tabi ki cicibebe ama yağlandırır bıngıl bıngıl olursun.

Tavsiyem cicibebe yiyeceğine git makarna ye çiğ ölçülmüş 200 gr makarna 700 kaloriden fazla azıcık yağ koysan 800-850 kalori zaten.

Peki nasıl kullanılmalı?
Hocam göbek ve bel çevresini aşırı derecede yağlandırır tavsiye etmiyorum dediğimi yapın.

2 şekilde de fayda ediyor aslında, yulaf tok tuttuğu için kilo vermek isteyenler için güzel bir alternatif. Temiz kilo almak içinde shakelere 100 gr katılıyor genelde. Sorunun cevabı ise tabii ki cicibebe ama yağlandırır bıngıl bıngıl olursun.

Tavsiyem cicibebe yiyeceğine git makarna ye çiğ ölçülmüş 200 gr makarna 700 kaloriden fazla azıcık yağ koysan 800-850 kalori zaten.

Hocam göbek ve bel çevresini aşırı derecede yağlandırır tavsiye etmiyorum dediğimi yapın.

Hocam ben günlük olarak 1 öğün yemeği bile zor bulan biriyim :D cici bebe daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı