Dostum bir an ben mi yazdim acaba dedim Ben bilgisayar derdinden 10 ay önce kurtuldum 14.800'e aldığım kasa 30k oldu şu an durum cidden çok kötü. Bütçeni yazar mısın yardımcı oluruz belki.
Para biriktiremedim yazmışsın görmedim sorry.
Benim birader de o civarda oyun oynayabileceği bir laptop arıyor. 3 gündür nette bakmadığım yer kalmadı, o fiyata en iyisinde 950 960m kart var. En azından 1050 falan olsun diye zorluyorum.
Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.
Oyun oynamak bir lüks bu ülkede. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım. Arkadaş olabiliriz, steam varsa arkadaş ekleyin: Steam Community :: Turkey Trans Woman
Benim birader de o civarda oyun oynayabileceği bir laptop arıyor. 3 gündür nette bakmadığım yer kalmadı, o fiyata en iyisinde 950 960m kart var. En azından 1050 falan olsun diye zorluyorum.
Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.
Bunaldığımda burada dolanıyorum, böyle yapan çok kişi vardır mutlaka. Anlaşabildiğiniz birilerini bulup sohbet ettiğinizde inanılmaz keyif alıyorsunuz. Yalnızken sizi size anlatan tarzda kitaplar da okunabilir, onlar da büyük zevk verir. Ben de çok bunalmış haldeyim, akıbetimi ve geleceği merak ediyorum, bu beni biraz diri tutuyor belki de, en ümitsiz anında bile insanın içinde hep bir ümit kırıntısı var oluyor.
Kendi denginde insanlar bulup muhabbet edince hayat daha anlamlı geliyor kesinlikle.
Benim i5 4690K'lı, Nvidia 1650S'li güzel bir bilgisayarım var ama oyunlar artık zevk vermiyor, o da ayrı bir konu. Mesela güzel oyunlar keşke hiç bitmese, binlerce saat sürse.