Cidden bunaldım

Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.
Oyun oynamak bir lüks bu ülkede. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım. Arkadaş olabiliriz, steam varsa arkadaş ekleyin: Steam Community :: Turkey Trans Woman

Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.
Kötü haber bu daha başlangıç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
One day.
Aynı şekilde benim de iyi bir üniversite kazanirsam en azından PC alma şansım olur ama bilmiyorjm bu ülkenin halinden sonra zor gibi.

Bunaldığımda burada dolanıyorum, böyle yapan çok kişi vardır mutlaka. Anlaşabildiğiniz birilerini bulup sohbet ettiğinizde inanılmaz keyif alıyorsunuz. Yalnızken sizi size anlatan tarzda kitaplar da okunabilir, onlar da büyük zevk verir. Ben de çok bunalmış haldeyim, akıbetimi ve geleceği merak ediyorum, bu beni biraz diri tutuyor belki de, en ümitsiz anında bile insanın içinde hep bir ümit kırıntısı var oluyor.
Kendi denginde insanlar bulup muhabbet edince hayat daha anlamlı geliyor kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı