Tüm kızlar tipe ve paraya bakmıyor aslında, önemli olan tipe ve paraya bakmayan kafa dengin bir insan bulmaya çalışmak. En güzel geçmesi gereken zamanlarımız da ne yazık ki dediğin gibi, dünya böyle garip bir yer gerçekten, rastgele bir lokasyonda doğuyoruz & açıyoruz gözlerimizi. Tipimiz bile rastgele bir şey aslında, nasıl paranın piyangosu varsa genetiğin & tipinde piyangosu mevcut ki doğduğumuz coğrafi lokasyonunda bir piyangosu mevcut. Öyle işte, herkes farklı piyangolar kazanıyor, eminim senin de, benim de, bizlerinde kazanacağı bir piyango vardır bu hayatta ^_^.
Hatta olabildiğince aşkın bilimini öğrenmek isteyenler içinde buraya bilimsel bir yazı bırakmak isterim:
Onu görürsünüz... Gözlerine baktığınızda, kokusunu duyduğunuzda, tenine dokunduğunuzda içiniz içinize sığmaz. Kalp atışlarınız hızlanır,
Böyle de bir videosunu yapmışlar, videosunu şimdi gördüm, okumak yerine sesli bir kitapmış gibi dinlemek isteyenlere de bu videoyu bırakıyım: