Ciddi anime önerisi

ALPHARD

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Berserk, Vinland Saga, Demon Slayer ve Attack on Titan izledim. Berserk'i ve Attack on Titan'ı çok sevdim, Demon Slayer'ın gereksiz sahneleri hariç çok beğendim. Gereksiz sahneden kastım örnek olarak Hotaru'nun Tanjiro'yu kovalaması veya Zenitsu'nun kızları kovalaması gibi saçma sahneler beni çok irrite etti. Böyle sahnelere ne deniyor bilmiyorum ama bu sahnelerin olmadığı Attack on Titan veya Berserk gibi aşırı ciddi anime önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hajime no Ippo, Cowboy Bebop, Neon Genesis Evangelion, Legend of the Galactic Heroes, Monster, Pluto, Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin, Banana Fish, 91 Days, Aldnoah.Zero, Mobile Suit Gundam, Eureka Seven, Steins;Gate.
Bunları önerebilirim.

Zevzeklik istemiyorsunuz yani basitçe, Darker than Black, Dororo (yeni olanı), Tytania, Jormungand, Schwarzesmarken, 86, Youjo Senki, God Eater ve Code Geass serisini öneririm. Tytania ve Jormungand'da çok az "saçma" sahneler var, fakat Demon Slayer'ın 100'de biri anca var o yüzden gözünüze batacağını zannetmem.

Berserk, Vinland Saga, Demon Slayer ve Attack on Titan izledim. Berserk'i ve Attack on Titan'ı çok sevdim, Demon Slayer'ın gereksiz sahneleri hariç çok beğendim. Gereksiz sahneden kastım örnek olarak Hotaru'nun Tanjiro'yu kovalaması veya Zenitsu'nun kızları kovalaması gibi saçma sahneler beni çok irrite etti. Böyle sahnelere ne deniyor bilmiyorum ama bu sahnelerin olmadığı Attack on Titan veya Berserk gibi aşırı ciddi anime önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.
Steins; Gate, bazen komedi sahneleri var fakat hem ilerledikçe aşırı ciddileşiyor ve o komedi kısımları sizin tabir ettiğiniz "saçma" lar gibi değil.Aşırı ciddi hale geldiğinde zaten ağzınız açık izlersiniz.

Selamın aleyküm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı