Çözüldü Çift dongle aynı anda kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FutureTx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sorunum 2 dongle aynı anda çalıştıramamak. Wi-Fi alıcısı kasada takılıyken kulaklık dongle çalışmıyor fakat alıcıyı çıkardığımda kulaklık tek başınayken çalışıyor nedenı nedir acaba?

Tahminimce ikim aygıtında 2.4 GHz olmasından kaynaklı fakat yine de bir bilene danışmak istiyorum (Wi-Fi alıcısı 5 GHz desteklemıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tahminimce ikim aygıtında 2.4 GHz olmasından kaynaklı fakat yine de bir bilene danışmak istiyorum (Wi-Fi alıcısı 5 GHz desteklemıyor.)

Dediğiniz gibi hocam evet, 2.4 GHz'ler birbirine çok yakın olduğu için birbirine çakışma yapıyor ve kullanamıyorsunuz bu durum tüm frekans destekleyicilerde böyledir.

Çözümü için 5 GHz destekleyen Wi-Fi Dongle'lara yönelin derim.

Dediğiniz gibi hocam evet, 2.4 GHz'ler birbirine çok yakın olduğu için birbirine çakışma yapıyor ve kullanamıyorsunuz bu durum tüm frekans destekleyicilerde böyledir.

Çözümü için 5 GHz destekleyen Wi-Fi Dongle'lara yönelin derim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…