Çift Ekran Çözünürlük Sorunu

Fhresh

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ekran kartlarım:
  • GT 940MX, Intel HD Graphics 620 (4GB)
  • İşlemcim: Intel Core i5 7200U 2.50GHz (2.71GHz'ye yükseltilmiş.)
  • 8GB RAM
Intel HD graphics 620 üzerinden çalışıyor 2 ekran da.
HDMI ile 2. ekran (TV) taktım 1920x108'de açıyorum görev çubuğu yarısı üst sağ ve sol tarafında bir kısmı yok, çözünürlüğü 800x600 yapsam alt ve ust taraf taşmaya devam ediyor
internetten biraz araştırdığımda bi' ayarı kapatmam gerektiğini buldum fakat bu ayarda TV'de bulunmuyor.
Bu çift ekran durumunu yaptığımdan beri PUBG'de 40 FPS sıkıntısız oynarken şu anda gene 40 FPS ama kasıyor neden olabilir? (Eski ekrandan oynuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Televiziyonun ayarlarıyla alakalı.
İlk yapman gereken kumandadan tv ayarlarında ekran ölçeklendirmeleri veya
16:9 4:3 vb ayarları bulabilirsen biraz kurcalama sonucu sorunu çözebilirsin.
ben 1 senedir Çift ekran kullanıyorum tam 4 ay civarı senin aldığın hata ile kullandım İyi şanslar :)

Televiziyonun ayarlarıyla alakalı.
İlk yapman gereken kumandadan tv ayarlarında ekran ölçeklendirmeleri veya
16:9 4:3 vb ayarları bulabilirsen biraz kurcalama sonucu sorunu çözebilirsin.
ben 1 senedir Çift ekran kullanıyorum tam 4 ay civarı senin aldığın hata ile kullandım İyi şanslar :)
Bu hatanın sebebi çözünürlük modundan kaynaklıdır, bizzat ben 1 yıl boyunca yaşadığım için söylüyorum. Eğer ki şuan çözünürlük modu 16:9'a ayarlıysa "Ekrana sığdır" seçeneği varsa öyle ayarla bakalım. Eğer ki yoksa bütün mod seçenekleri at ona göre yardımcı olayım sana.
Cevaplarınız için teşekkürler fakat sorunu o ayarlarla düzeltmeden Intel HD Grafik Denetim panelinden En boy oranını özelleştirerek çözmeyi başardım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı