Çift ekran kartı ile macOS kurulumu

354216

Hectopat
Makaleler
14
RAM
Corsair Vengeance® LPX 32 GB 3200 MHz (4x8GB)
SSD veya HDD modeli
Corsair MP600 2 TB & Kingston 500 GB A2000
Ekran kartı
MSI GeForce RTX™ 3060 VENTUS 3X 12G OC
Anakart
ROG STRIX B550-F GAMING
İşlemci
AMD Ryzen™ 9 5900X
Merhaba. Xcode için güncel bir macOS kurmak istiyorum. Biliyorum ki ekran kartım desteklemiyor ne yazık ki. Fakat destekleyen bir ekran kartı alırsam çift ekran kartı ile kurulum yapabilir miyim? Windows'ta asıl ekran kartını kullanırım MacOS'da ise aldığım ekran kartını? Mümkün mü acaba?
Düşündüğüm ekran kartı: RX570.

Son düzenleyen: Moderatör:
dGPU switch her anakartta var mı bilmiyorum fakat varsa 2.slota 570'i takıp switch ile macOS'ta 570, Windows'ta da tekrar 1.slota dönüp 3060'ı kullanabilirsiniz sanırım. Ben bunun tam olarak projesini görmedim fakat çoğu yerde buna benzer söyleniliyor. Flip biraz kısacası. 570'e para vermeden kelepir bir kart ile deneyin, yöntem çalışıyorsa 570'i alırsınız.

dGPU switch her anakartta var mı bilmiyorum fakat varsa 2.slota 570'i takıp switch ile macOS'ta 570, Windows'ta da tekrar 1.slota dönüp 3060'ı kullanabilirsiniz sanırım. Ben bunun tam olarak projesini görmedim fakat çoğu yerde buna benzer söyleniliyor. Flip biraz kısacası. 570'e para vermeden kelepir bir kart ile deneyin, yöntem çalışıyorsa 570'i alırsınız.
macOS’u bir kenara bırakırsak her iki ekran kartınında taktığımızda ikisininde çalışması gerekmiyor mu?

Yine de günlük kullanımda yetersiz hocam. İsterseniz video falan açmayı deneyin. Takılmalar illaki yaşanıyordur.
Buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı