Hogwarts Legacy 9GB RAM kullanıyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Önceden 5,6 civarı kullanırken anlamsızca 9 GB'ya kadar kullanmaya basladı. En düsük ayara çeksem bile ki önceden en düşükte oynamıyorum. Düzeltmenin bir yolu var mı?

Normalde kullanması gereken RAM'in bile altında. Bende 26-27 GB kullanıyor. RAM eklemesi yaptıysanız vs. normal.
Windows ile toplam kullanım olmasın hocam?
Çoğu insan oyunun tükettiği boyuta bakmak yerine toplam kullanıma bakıp yanılgıya düştüğü için sordum.

Windows ile toplam kullanım olmasın hocam?
Çoğu insan oyunun tükettiği boyuta bakmak yerine toplam kullanıma bakıp yanılgıya düştüğü için sordum.

Windows geriye kalan 6-7 GB'ı yiyor zaten. Oyundaki RAM kullanımından söz ediyorum zaten elde ne kadar GB varsa oyun ona göre kullanıyor çoğu oyun 20-25 GB civarları kullanıyor.

Windows geriye kalan 6-7 GB'ı yiyor zaten. Oyundaki RAM kullanımından söz ediyorum zaten elde ne kadar GB varsa oyun ona göre kullanıyor çoğu oyun 20-25 GB civarları kullanıyor.
Şöyle izah edeyim, sol performans panelini RAM bölümünde "Game" kısmı bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplam bellek kullanımın altında hemen. Hogwarts Legacy için 16GB civarı takılmış. 4K'da.

Arkadaşlar sorumu yanlış anlamışsınız evet bu az bir miktar ama hiç bir ayarı değiştirmememe rağmen böyle bir artışın neden yaşandığını merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı