Yigidogli Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Merhaba, yukarıda sorunumu belirttim. NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen oyunu entegre kart ile aciyor, ne yapmalıyım?
Merhaba, yukarıda sorunumu belirttim. NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen oyunu entegre kart ile aciyor, ne yapmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 29 Eylül 2023 #2 Yigidogli dedi: Merhaba, yukarıda sorunumu belirttim. NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen oyunu entegre kart ile aciyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafik ayarlarını yükseltip denediniz mi? Artı -1 Eksi
Yigidogli dedi: Merhaba, yukarıda sorunumu belirttim. NVIDIA ekran kartını seçmeme rağmen oyunu entegre kart ile aciyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafik ayarlarını yükseltip denediniz mi?
KS KS Yigidogli Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 ReloadingData dedi: Oyunun grafik ayarlarını yükseltip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunu açarken Nvidia ekran kartı kullan dedim ve ayarları yukselltim bakinga hala Intel hd grapihcsi kullaniyordu Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Oyunun grafik ayarlarını yükseltip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunu açarken Nvidia ekran kartı kullan dedim ve ayarları yukselltim bakinga hala Intel hd grapihcsi kullaniyordu