Çift Ekran Kartı Sorunu

Red John

Kilopat
Youtube'da "değiştirilebilir grafikler" ile ilgili bir videonuzu izlerken geldim buralara.
HP G6-2176et bilgisayarım var. PC'de Intel HD4000 ve Radeon HD 7670M ekran kartı mevcut.
Youtube'da belirtildiği gibi CCC üzerinden gerekli ayarlamayı yaptığım halde FS2004, halen HD4000 üzerinden çalışıyor. Hatta FS2004'ün grafik ayarlarında Radeon gözükmüyor bile.
Max Payne 3'te ise zaman zaman FPS düşüşü oluyor.
İnternetteki araştırmalarımda BIOS ayarlarından "Switchable Graphics" seçeneğinden değiştirilebildiğini gördüm. Ancak benim BIOS'ta öyle bir ayar da yok.
Intel ekran kartını, devre dışı bıraktım, driverlarını kaldırdım. Sonuç nedense değişmedi.

Şimdi ben bu PC'yi sadece, tamamen Radeon ekran kartında kullanılacak şekilde nasıl ayarlarım, yapılandırırım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın, yeniyim forumda.

Tüm mevcut ekran kartı sürücülerinizi kaldırın ve bunu kurun;
https://mega.co.nz/#!0cY3QCLY!Ih9KrD7HhlLaEhta36Nd0W34tIQqJZBv7iqOwbZlZ04

Tabi bundan önce Bios ayarlarınızdan ekran kartı ile ilgili olan seçeneği "Fixed" yapın. ("Dynamic" olan bir seçenek vardır, onu.)

Maalesef bios ayarlarında o seçenek mevcut değil. System Conf. altında ya da başka bir bölümde de yok!
Vermiş olduğunuz driver'ı deneyeceğim.

Edit: Hocam bu verdiğin linkteki CCC değil mi? Bende zaten son sürümü yüklü, yine de bunu mu yüklemek gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı