Arkadaşlar dün bilgisayarıma format attığımda fare imlecini yana kaydırdığım zaman kaybolduğunu fark ettim. Resimde de görüldüğü gibi Dxdiag ve bilgisayarın ayarlarına baktığımda çift ekran olarak göründüğünü ve sorunun bundan kaynaklandığını gördüm. Haliyle masaüstü kullanımında ve oyuınlarda farklı bir deneyim oluyor. Ama çift ekranım yok sadece 1 ekranım var. (oyunlarda resimde görülen soldaki ekranda oynuyorum kayma olmuyor yani ama performans kaybı olduğu belli oluyor)
Bilgi: Harici olarak ekran kartım var ve onboard ekran kartım var. Ve aygıt yöneticisinde ikisi de görünüyor.
Görüldüğü üzere ekran görüntüsü aldığımda da yanda ekran varmış gibi görünüyor. Ne kadar uğraştıysam yapamadım. Belki çok basit bir çözümü vardır. Forumda bu konuya benzer konuda bulamadım.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Bilgi: Harici olarak ekran kartım var ve onboard ekran kartım var. Ve aygıt yöneticisinde ikisi de görünüyor.
Görüldüğü üzere ekran görüntüsü aldığımda da yanda ekran varmış gibi görünüyor. Ne kadar uğraştıysam yapamadım. Belki çok basit bir çözümü vardır. Forumda bu konuya benzer konuda bulamadım.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: