Çift fanlı laptop ısınıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakkaşık 5 ay önce yeni sıfır laptop aldım. Çift fanlı olmasına rağmen ısınma yapıyor. Sorunu nedir acaba? leptop:Monster Abra A5 V15.7 sıcaklık ise 70 80 dereceler arası değişiyor?

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle laptopunuzun bakımlarının tam olduğundan emin olun. halen ısınma mevcut ise ve bu ısınma değerleri 70 derece üstünü geçmemekte ise normal bir sıcaklıkta bunulmaktasını laptopunuz kaç dereceye çıkmakta peki ? Marka modelde lazım olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Yakkaşık 5 ay önce yeni sıfır laptop aldım. Çift fanlı olmasına rağmen ısınma yapıyor. Sorunu nedir acaba?
Soru sorarken detay vermeyen Biri görmüşümdür ;
Sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad.

Merhaba arkadaşlar. Yakkaşık 5 ay önce yeni sıfır laptop aldım. Çift fanlı olmasına rağmen ısınma yapıyor. Sorunu nedir acaba?

Artık tüm Gaming laptoplar çift fanlı böyle diye ısınmayacak diye bekleme ama eskiden daha soğuktu şimdi 10 derece daha yüksek dersen bu başka bize daha fazla bilgi vermen lazım.

Şimdi soruları sıralayalım:
1- Termal değerlere bakarak mı karar verdiniz? Yoksa klavyeye yansıyan sıcaklıkla mı?
2- Sıcaktan kastınız kaç derece?
3- Cihazın marka-modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı