Çift hat TTNET ve Turkcell internet çekmiyor

Talha Mantam

Centipat
Daha fazla  
Yeni hat aldım Turkcell'den Türk Telekom az çektiği için ama mobil veri açtığım da ya biri çekiyor diğeri çekmiyor.(biri 4.5G diğeri e gösteriyor) ya da ikisi de 4.5G gösterip hiç çekmiyor. Telefon aramalarında sıkıntı hatların yerlerini değiştirmeyi denedim ama sonuç yine aynı. Bunun nedeni nedir?
Telefon marka model: Redmi Note 12 Pro 4G.
Android sürümü 13.
OS sürümü 1.0.16.0

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-05-19-42-19-066_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-04-05-19-42-19-066_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 50
Yeni hat aldım Turkcell'den Türk Telekom az çektiği için ama mobil veri açtığım da ya biri çekiyor diğeri çekmiyor.(biri 4.5G diğeri e gösteriyor) ya da ikisi de 4.5G gösterip hiç çekmiyor. Telefon aramalarında sıkıntı hatların yerlerini değiştirmeyi denedim ama sonuç yine aynı. Bunun nedeni nedir?
Telefon marka model: Redmi Note 12 Pro 4G.
Android sürümü 13.
OS sürümü 1.0.16.0

Sebep şudur demiyorum çift hat sistemi şöyle mobil veri için ayrı telefon aramaları için ayrı şebekeler kullanır bidirim panelindeki mobil ver butonuna basılı tutarak kendi ihtiyacınıza göre ayarlayın birinin internetini kullandığınız diğer hattın 4 g ye ihtiyacı yoktur bu ayarı görseldeki yerden ayarlayın belki de birinin bölgesel şebekesi çekiyor diğeri çekmiyor da olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-06-20-26-06-175_com.android.phone-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-06-20-26-06-175_com.android.phone-edit.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 39
Sebep şudur demiyorum çift hat sistemi şöyle mobil veri için ayrı telefon aramaları için ayrı şebekeler kullanır bidirim panelindeki mobil ver butonuna basılı tutarak kendi ihtiyacınıza göre ayarlayın birinin internetini kullandığınız diğer hattın 4 g ye ihtiyacı yoktur bu ayarı görseldeki yerden ayarlayın belki de birinin bölgesel şebekesi çekiyor diğeri çekmiyor da olabilir.

Maalesef işe yaramadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı