Hocam işlemcinin sse 4.2 desteği yok sse 4.2 desteği olan oyunların hiçbirini oynayamazsınız benden daha iyi mi bileceksiniz bende Xeon işlemci kullanıyorum ve aldığım AC Odyssey ve Origin boşa duruyor şu anda. Gidin biraz para verinecc RAM alın uyguna bulup tam server seti 7K satıyor adam aynı X5680 işlemcili.
Hayır sse 4.2 desteği mevcuttur. Senin aldığın Xeon işlemci LGA 775'in Xeon işlemcisidir bu yüzden sse 4.1 desteği olduğundan sse 4.2 destekli oyunları oynayamıyorsundur. X5680 sse 4.2 desteğine Eki Görüntüle 632514sahiptir.
Hay yaşa reis bak oynaniyomusHayır SSE 4.2 desteği mevcuttur. Senin aldığın Xeon işlemci LGA 775'in Xeon işlemcisidir bu yüzden SSE 4.1 desteği olduğundan SSE 4.2 destekli oyunları oynayamıyorsundur. X5680 SSE 4.2 desteğine Eki Görüntüle 632514sahiptir.
Bunlar ayrı ayrı yapilmiyo dimi tek ayarda ikisi birden oluyoVarmış oynarsınız o zaman deneyin overclock yapılabiliyorsa deneyin.
Bunlar ayrı ayrı yapilmiyor değil mi tek ayarda ikisi birden oluyor.
2080 i kaldiriyosa neden almiyimki ilerde ramlari 64 lucem zaten ddr 3 ddr 4 ten fazla bellek harciyo pubgda 15 gbleri buluyo bazen arkadaşını ddr4 8 GB kullaniyoVarmış oynarsınız o zaman deneyin overclock yapılabiliyorsa deneyin. Bende 2080 Ti boş para harcamış olursunuz en fazla 2070S alın bence. DDR4 değil anakart DDR3 oradan düşüş var.
biosta gördüm ama kurcalamadimServer anakartları çok O.C desteklemez, hatta belki hiç bile desteklemez. 10 yıldır HP ProLiant ML110 G6 ve 2 yıldır ML110 G7 var bizde, hiç öyle bir opsiyon göremedim BIOS'ta.
2 fandada toplam 24 isi borusu var alabileceğim en büyük kule tipi soğutucuları var yükte 55 derece üstelik bu işlemciler normalde inanılmaz isiniyoBirbirlerine bağlı şekilde çalıştıklarında aynı anda olacaklarını düşünüyorum ama iyi bir soğutma alın overclock yapacaksanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.