Berkay Kiraz
Hectopat
Konuyu açtıktan sonra mesaj yazma kısmına sorunuzu yazdıktan sonra birkaç kişiyi @ işaretini kullanıp etiletleyebilirsiniz. @Berkay Kiraz gibi.Etiketlemeyi nasıl yapacağım peki
Konuyu açtıktan sonra mesaj yazma kısmına sorunuzu yazdıktan sonra birkaç kişiyi @ işaretini kullanıp etiletleyebilirsiniz. @Berkay Kiraz gibi.Etiketlemeyi nasıl yapacağım peki
Olurlar. PSU konusunda ben de yardımcı olurum yakın zamanda NZXT C650 PSU'ya geçiş yaptım. Konu açarken etiketlemeniz yeterli.
Mümkünse öyle yapın. Biraz etkisi olur tabii ki.
@ işareti koyup kişinin adını yazarsanız etiketlersiniz Twitter veya instagram gibi.Etiketlemeyi nasıl yapacağım peki
Konuyu açtıktan sonra mesaj yazma kısmına sorunuzu yazdıktan sonra birkaç kişiyi @ işaretini kullanıp etiletleyebilirsiniz. @Berkay Kiraz gibi.
Yani iyi olur değil mi bazı terimlere yabancıyım kusura bakmayın lütfenSistem render pc si olur tam yapmalısın.
Tamam hocam çok teşekkür ederim hepinize teker teker kafamda büyük soru işareti vardı.
Yani iyi olur değil mi bazı terimlere yabancıyım kusura bakmayın lütfen
Bu arada anakart modelim MSI B450M-A Pro Max DDR4 4133 MHz.Konuyu açtıktan sonra mesaj yazma kısmına sorunuzu yazdıktan sonra birkaç kişiyi @ işaretini kullanıp etiletleyebilirsiniz. @Berkay Kiraz gibi.
Aynı marka aynı model almanız daha iyi olur fakat aynı marka-model olmasa da çalışır.
Hayır hocam. Sosyalde de o şekilde kullanan bir sürü kişi var. Buraya bir tane konu bırakıyorum. Bakabilirsiniz.Yanlış bilgilendirme yapmayın hocam uyumsuzluk yapıp çalışmama olasılığı çok yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.