Çift monitör bağlayınca RX590 PC reset atıyor

Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
91
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RX590 Nitro+ 8 GB ekran kartına sahibim. Yayınlarda kolaylık olsun diye 2.monitörü bağlamak istedim, bağlamak istediğim monitörde sadece VGA çıkışı olduğundan bir çevirici aldım, HDMI to VGA görüntü almamda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Rahat bir şekilde kullanabiliyorum ama aradan 15 20 dk geçince sistem kendini resetliyor, bunu sadece 2.monitörü bağladığımda yaşıyorum. Bunun için nasıl bir çevirici almam gerekiyor daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Main monitörüm XL2411k ve DP ile 2.monitör olarak ASUS VS197'de kullanmaya çalışıyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartına sahibim. Malesef ben de hdmı to vga çevirici kullandığımda ekran gidiyordu ama pc çalışıyordu. Çeviriciler pek sağlıklı olmıyor. Benim eski bir monitorum vardı vga çıkışlıydı. Sapphire rx590'da vga olmadığına göre hdmı to vga kullanmak zorunda kalmıştım ama belli bir süreden sonra ekran kapanıyordu sinyal yok hatası alıyordum. Hdmı kablosu ile bi tarafı ekran kartına bi tarafı da tv'ye bağladım o şekilde sorunsuz kullanıyorum. Malesef geriye bir seçenek kalıyor o da dönüştürücü olmadan kullanmak. Hdmı vga dönüştürücü ve dvı to vga dönüştürücü vb. Aparatlar artık yeni ekran kartlarında stabil çalışmıyor ne yazık ki.
 
Aynı ekran kartına sahibim. Maalesef ben de HDMI to VGA çevirici kullandığımda ekran gidiyordu ama PC çalışıyordu. Çeviriciler pek sağlıklı olmuyor. Benim eski bir monitörüm vardı VGA çıkışlıydı. Sapphire RX590'da VGA olmadığına göre HDMI to VGA kullanmak zorunda kalmıştım ama belli bir süreden sonra ekran kapanıyordu sinyal yok hatası alıyordum. HDMI kablosu ile bir tarafı ekran kartına bir tarafı da TV'ye bağladım o şekilde sorunsuz kullanıyorum. Maalesef geriye bir seçenek kalıyor o da dönüştürücü olmadan kullanmak. HDMI VGA dönüştürücü ve DVI to VGA dönüştürücü vb. aparatlar artık yeni ekran kartlarında stabil çalışmıyor ne yazık ki.

Dönüştürücü olmadan 2.ekranı nasıl kullanmayı öneriyorsun anlamadım?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş yok mu?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı