- Makaleler
- 5
Ona da bakmak zor olur ya, boynunuz ağrımaz mıBen bir tane daha takacağım gibi2 ekran var şu an.
Ona da bakmak zor olur ya, boynunuz ağrımaz mıBen bir tane daha takacağım gibi2 ekran var şu an.
Ona da bakmak zor olur ya, boynunuz ağrımaz mı![]()
Örnekler;Hocam pozisyonları nasıl durmalı? Yarın yapacağım çift monitör. Örnek resim atar mısınız?
Günde 8 saat canlı derse giren benAra vereceksin arada. Sürekli 3 ekran bakmak ağrıtmaz ama gözü bozabilir ışık.
Günde 8 saat canlı derse giren ben.
Laptop ve sattığım masaüstünün monitörünü kullanıyorum. Masada yer olsa üçüncüyü düşünürdüm. Aslında monitör bile tam sığmıyor.Ben bir tane daha takacağım gibi2 ekran var şu an.
Laptop ve sattığım masaüstünün monitörünü kullanıyorum. Masada yer olsa üçüncüyü düşünürdüm. Aslında monitör bile tam sığmıyor.
Hay Allah ya, masada da fazla yer yok. Neyse bir ayar çekeceğiz mecbur.Ara vereceksin arada. Sürekli 3 ekran bakmak ağrıtmaz ama gözü bozabilir ışık.
Örnekler;
Eki Görüntüle 979488
Eki Görüntüle 979489
Hocam aslinda donusturucu kablolar ve aparatlar ama para vermek istemiyorum derseniz siz bilirsiniz.Aslında mantıklı ama HDMI'lı monitörüm yok.
Günde 7 - 9 saat civarı kod yazan ben
Respect hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.