Çift Monitör Kullanırken Yeniden Başlama

ask1398

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar. Şu an yaşadığım sıkıntı çift monitör kullanırken bilgisayarın yeniden başlaması ve yeniden başlamaya rağmen monitörlerin 'NO SIGNAL' uyarısını vermesi. İlk başta sistemden bahsedeyim;

1- Intel Pentium G3258 İşlemci
2- MSI Z97 GAMING 5 Anakart
3- Sapphire RX570 Pulse OC 4 GB Ekran Kartı
4- 16 GB RAM
5- 240 GB SSD, 1 TB SSD, 1 TB HDD, 500 GB HDD
6- SilverStone Tundra TD02Lite Sıvı Soğutma
7- 500W PSU

Evet sistemim bu (işlemciyi değiştiririm diye sıvı soğutma almıştım zamanında).

Asıl konu ben HDMI to VGA ile 1440*900 çözünürlüğü bana yeten bir monitör ile kullanmaya devam ediyordum ama bir süre sonra 2. Monitöre ihtiyaç duydum ve 2. Bir aynı marka model HDMI to VGA alarak kullanmaya devam etmeyi planlıyordum. Çünkü 2 adet HDMI girişi var ekran kartımın neden kullanmayayım ki.

Kurulumu yaptım bilgisayarı açtım görüntü ayarlarını falan yaptım bitti derken pat ekranlar gitti ikisi de 'NO SIGNAL' uyarısı verdi.
PC yeniden başlattı kendini ama görüntü yok ben kendim kapattım açtım 5 dakika sonra tekrar aynısı oldu monitörleri tek tek denedim kabloları değiştirdim yetinmedim kardeşimin monitörünü aldım ama yok çift monitör olduğu zaman sistem çöküyor. Tek halde iki HDMI to VGA dönüştürücüde çalışıyor ama çift monitör olunca gidiyor. Siz değerli ağabeylerim benden bilgili üstadlarım sıkıntı PSU yetersizliği mi diye düşünmüyor değilim sizce neden kaynaklıdır bilgisi olanların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran karti 2 monitörü ayni anda kaldirmiyor gibi geldi, dedigin gibi sorun PSU'da da olabilir, HDMI to VGA ceviricilerde de olabilir.

Öncelikle, ekran karti sürücün güncel mi? BIOS sürümün güncel mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı