Çift monitör PC tanımama sorunu

RappeXX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Kasım 2015 - Technopat adresinde bulunan sistem tavsiyelerinden Orta Seviye Oyun – Fiyat/Performans alanındaki sistemi topladım.

Monitör olarak şu adresdeki monitörden 2 tane aldım PHILIPS 21.5" 224E5QSB/01 LED IPS MONİTÖR

Şuan monitörleri ekran kartına dvi ve dvi-d girişleri ile bağlamaktayım. Yalnız monitörlerden sadece birisi çalışıyor diğer 2. monitöre elektrik geliyor fakat sistem tanımıyor.

Sistem tavsiyelerinde topladığım kasaya sabit 600w güç kaynağı acaba yetersiz gelmiş olabilir mi ?

güncel.

Temel İş Akışı: Çözünürlük ayarlarının yapıldığı bölümde ekranları taramak için bir buton var, buna bastığında diğer ekranları tarıyor. Diğer çıkışlarda bir ekran var ise seçiyorsun. Daha sonra bu iki ekranın ne şekilde kullanılacağını ayarlıyorsun. Bu yöntemi bir dene istersen, belki ekranı otomatik olarak algılamadı veya kullanım şeklini belirlemedi işletim sistemin ?

Win 7'den screen-shot atıyorum. Ama diğer Windows sürümleri için de bu yol yaklaşık geçerli olmalı.

Edit: Güç tüketimi meselesine biraz bakındım, kartın maksimum çekeceği gücü aşmasına sebep olmadığı yönünde genel kanı. Sadece kartın daha yüksek frekanslarda daha uzun sürelerde kalmasına sebep olabiliyor görünüşe göre. Yani zamanı hesaba katınca elektrik faturan artar, idle mode'da daha az zaman geçireceği için kart. Sen oyun oynarken de tek monitörde çıkabileceği değeri aşma gibi bir durumdan endişelenmene gerek yok.

Peşin Not: Şirket bilgisayarı, o yüzden Win7.
Untitled.png
Untitled2.png

Son düzenleme:
Bende win 8.1 var hocam fakat bu ekran çözünürlük kısmından inceliyorum orada tek monitörü görüyor anakartın kendi panelinde de aynı şekilde tek monitörü görüyor, eğer müsaitseniz tw yada alpemix den inceleme şansınız var mı ? Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı